Vakmensen

Van ondernemers voor ondernemers. Alleen door in te spelen op de nieuwste trends, en ze ook zelf te creëren, blijven wij ook in de toekomst onderscheidend en concurrerend.

Wij ontwikkelen graag samen met u precies datgene waar uw klant om vraagt. Onze eigen intern opgeleide en vakkundige medewerkers maken dat doel tot realiteit.

Ieder product kent haar eigen receptuur, gebaseerd op een samenstelling van met zorg geselecteerde ingrediënten uit Europa. Het Pré Pain team is zich meer dan bewust van de verantwoordelijkheid bij het maken van onze bake off broodproducten. Wij zijn volgens de hoogste BRC en IFS normen gecertificeerd en voldoen aan alle arbo- en milieuregels. Een voor ons vanzelfsprekende prestatie die door vakkundige, betrokken en ondernemende medewerkers elke dag opnieuw wordt gerealiseerd.

Onze toeleveranciers worden daarnaast met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Wij werken uitsluitend samen met toeleveranciers die net als Pré Pain voldoen aan de hoogste en strengste eisen. Zo zijn al onze producten Clean Label en wordt alleen gebruik gemaakt van FSC karton voor verpakkingsmaterialen. Pré Pain vindt het gebruik van kinder- en gedwongen arbeid onacceptabel en eist van haar toeleveranciers dat aangeleverde grondstoffen hier vrij van zijn. Naast de onafhankelijke certificeringsinstanties worden onze leveranciers aanvullend geaudit door onze eigen Quality Assurance afdeling om ook te voldoen aan de door Pré Pain streng gestelde eisen.