Over Pré Pain

Klantspecifieke oplossingen in product, verpakking en proces zijn altijd de basis voor de samenwerking met onze klanten. Het is onze denk- en werkwijze.

GOED EN DUURZAAM WERKEN

Wij bakken producten vanuit een cost-quality-leadershipgedachte. Dit is alleen mogelijk met de juiste ingrediënten, gespecialiseerde en moderne bakkerijtechnologie, een ervaren R&D- en Q&A-team en professionals in de bakkerij.

De leveranciers waar we al jaren zaken mee doen voldoen allemaal aan de hoogste eisen die belangrijk zijn voor ons en onze klanten.

  • We gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen en daardoor zijn de ingrediëntendeclaraties transparant en begrijpelijk.
  • Pré Pain maakt alleen gebruik van FSC-karton en beperkt de hoeveelheid verpakkingsmaterialen tot het minimaal noodzakelijke.
  • Wij investeren continu in vernieuwing van productie- en logistieke processen met onder andere als doel een zo laag als mogelijk energieverbruik.

Binnen Pré Pain zijn we ons meer dan bewust van de verantwoordelijkheid bij het produceren van levensmiddelen . Wij zijn volgens de hoogste BRC- en IFS-normen gecertificeerd en voldoen aan alle arbo- en milieuregels.

ALTIJD EN OVERAL

Via een uitgekiend logistiek proces levert Pré Pain 24/7 klanten in heel Europa bake-off brood op tijd en plaats. Korte bestel-aflevertermijnen zijn dan ook vanzelfsprekend, omdat wij voorraadhoudend werken.