Storingsmonteur E/W (M/V)

Wij zoeken gedreven toptalent ! 

Pré Pain is een 100% dochter van Aryzta A.G., wereldmarktleider in bake-off brood specialiteiten. Pré Pain heeft sinds haar oprichting in 1992 een snelle groei doorgemaakt  en is sinds een aantal jaren toonaangevend in  bake off krokant hardbrood in het vers en diepvriessegment. De klanten van  Pré Pain zijn te vinden in de nationale en internationale Foodretail en Foodservice markt.

Op de locatie in Oldenzaal werken circa 230 mensen en vindt het totale proces van productontwikkeling tot en met distributie plaats. Door samenwerking met Aryzta  collega’s op alle vakgebieden wordt op internationale schaal gewerkt aan de nieuwste ontwikkelingen  in de bakkerijsector. Door verdere ontwikkeling van onze organisatie zoeken wij een:

Storingsmonteur E/W

Functie:

Als storingsmonteur bent u met name bezig met het verhelpen van storingen aan de verschillende productie- en inpaklijnen. Het betreft werkzaamheden op zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch vlak. Vanwege strenge productie en leveringsvoorwaarden waarbij het tijdspad kort is, wordt in goed overleg met de Produktie de werkvolgorde bepaald. De functie vindt plaats in een 5- ploegendienst.

Profiel:

Je beschikt minimaal over een afgeronde technische MBO opleiding. (voorkeur MTS Electrotechniek)

Enkele jaren ervaring in een onderhoudsfunctie is een must. Je bent stressbestendig, analytisch sterk, creatief, collegiaal, flexibel en een teamplayer. Je toont initiatieven om het productieproces te verbeteren, denkt in structurele oplossingen en reageert adequaat op onveilige werksituaties.

Ambitieus en zin in dé uitdaging bij de Nederlandse marktleider in bake-off brood?

Stuur je motivatie, voorzien van een curriculum vitae aan Pré Pain B.V.

t.a.v. afdeling HRM, hrm@prepain.com of per post via postbus 120, 7570 AC te Oldenzaal.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk ook:

Storingsmonteur bij Pré Pain